Kvinnehelg påmelding

Kvinnehlg på Lepsøya, påmelding og informasjon

Påmeldingskjema finn du her.

Kvinnehelg

Vi gjentek suksessen frå i fjor, og arrangerer ny Kvinnehelg på Lepsøya!

Hadde det vore godt å sette livet på pause, kome seg vekk, slappe av og få fokus igjen – om så berre for ei helg? Eller ønsker du å kome saman med andre og vere sosial? På Kvinnehelg 2.-4. november ønsker vi å legge til rette for både påfyll og fritid, nokre dagar som kan vere gode for kvinner i ulike aldrar og med ulike behov. Gjennom helga blir det undervisning over temaet «Kven trur du at du er?». Hjerteleg velkomen på Kvinnehelg!

Fermate-Sunnmøre
Vi er veldig glade for å arrangere Kvinnehelg saman med Fermate-Sunnmøre. Fermate er eit ressurssenter for sjelesorg og vegleiing, og har mellom anna tilhaldsstad i Ålesund. Der har dei erfarne samtalepartnarar med fagkompetanse som kan hjelpe deg gjennom ulike prosessar livet har å by på. I år, som i fjor, er vi så heldige at Iris Vartdal Clausen, dagleg leiar og sjelesørger på Fermate, blir med og har undervisning for oss.

Prestegarden
Kvinnehelga blir på Lepsøy misjonssenter, på folkemunne kalla Prestegarden. Dette er ein gamal prestegard der presten i Haram tidlegare budde, og den trivelege atmosfæren sit fortsatt i veggane. På hovudhuset og stabburet er det til saman 27 sengeplassar på fleirmannsrom. Området rundt er fint tillaga med naust og gapahuk, og med fleire flotte turmål i nærleiken.

Her kan du lese meir: www.lepsøymisjonssenter.com

17.45 Innlosjering

13.00 – 15.00 Avreise

Påmelding her innan 22. oktober
Ta evt. kontakt med Linda Slyngstad

1195 kr (+75 kr for oppreidd seng)
Om økonomien er vanskeleg, ta kontakt med Linda Slyngstad, så finn vi ut av det!

Linda Slyngstad, diakoniarbeidar
linda.slyngstad@haram.kyrkja.no
70209370/99627949

20. september 2018 | Logg inn | Copyright [2014] Haram kyrkjelege fellesråd Powered by Agrando