Tårnagent

3. trinn: bli med på Tårnagenthelg!
Les meir...

Alle som går i 3. klasse er inviterte til å vere agentar! Tårnagent er eit opplegg som gjer at barnet får bli kjent med kyrkja og bibelen på ein kul og unik måte. Kyrkja er fullt av hemmelige spor og spennande hint. Og barna skal vere i fokus som Tårnagentar!

Laurdagen tek vi agentoppdraget "Utforsk kyrkja både inni, under og utanpå".  Til og med på gravplassen skjer det uhyre viktig agentarbeid.

For ein Tårnagent er kyrkja ein mystisk og spennande stad :) Vi har blant anna: agentoppdrag, agentkoffert, agentmat og avsluttar laurdag med å ringe i kyrkjeklokka som siste agent-oppdraget for dagen.

Søndag blir det gudsteneste med Tårnagentane i fokus. Det blir morro!

Kateket Astrid, trusopplærar Katrine og trusopplæringsutvala har ansvar for Tårnagent-helga.

VELKOMEN!

28. februar 2020 | Logg inn | Copyright [2014] Haram kyrkjelege fellesråd Powered by Agrando