LysVaken

Les meir...

Brattvåg 26-27 oktober

Vatne 9-10 november

Haram 16-17 november (5. og 6. trinn)

Hamnsund 23-24 november

Invitasjon Vatne LysVaken 2019

Invitasjon Haram LysVaken 2019

Invitasjon Hamnsund LysVaken 2019

Vatne pakkeliste og informasjon

LysVaken!!

Alle som går i 5. trinn, både døypte og ikkje, får eit unikt høve til å overnatte i kyrkja! LysVaken startar på laurdagen og vi blir der saman heilt til søndagen. Under LysVaken har vi det gøy saman og blir kjent med kyrkja på ein heilt spesiell måte. Barna deltek med heile seg og vi har leikar, aktivitetar og mykje moro. Å vere LysVaken handlar om å vere lys vaken for seg sjølv, kvarandre og Gud. Det er tross alt mykje meir moro når vi er vakne og engasjerte i det som skjer, ikkje sant?

Til søndagen og gudsteneste har barna vore med på å forme det som skal skje. Under gudstenesta skal barna også få utdelt bibelen sin! Vi oppmodar flest mulig av barnet sine kjente og kjære til å kome og oppleve gudstenesta saman med barnet.

Kateket Astrid, trusopplærar Katrine og trusopplæringsutvala har ansvar for LysVaken.

28. februar 2020 | Logg inn | Copyright [2014] Haram kyrkjelege fellesråd Powered by Agrando